neděle 24. září 2017

[Povídka] Inferno 66

Povídka o chlapci, který zažil poslední chvíle chrámu Jediů na konci Klonových válek.

Poznámka autora:
Žádná z uvedených postav není Snoke ;-)
Přeji příjemné čtení.



Byl jsem tam, když se to stalo. Majestátný hvězdný destruktor třídy Venator ležel můstkem k zemi mezi pobořenými budovami. V obráceném odrazu optiky klonového vojáka, stojícího nade mnou, vypadal stoupající kouř jako černá krev, vytékající z trupu obrovského tvora, rozlévající se po širém nebi. Při představě, že před chvilkou projela tato mocná loď skrz věže nade mnou, mi přeběhl mráz po zádech. Ještě chvíli jsem na něj upíral svůj pohled, než zmizel za obzorem. Vezli mě domů.

sobota 23. září 2017

[Povídka] Písečná bouře - část 1.


Říkají mi Kork. Jsem vojákem Republiky, konkrétně 327. hvězdného sboru a členem jednotky Charger. Dnes jsme dostali za úkol postarat se o separatisty, kteří napadli planetu Tatooine. Nevím co se na té planetě stane, ale myslím, že se nevrátíme všichni.






úterý 5. září 2017

Lovci Odměn: Atentát

21 BBY. Klonové Války jsou v plném proudu. Na Corusantu se právě pořádá důležitá schůzka představitelů Republiky. Třicet klonovách vojáků a jejich generál, Jedi, hlídají tuto schůzi. Jsou přímo v místnosti, kde se celá schůze odehrává. "Vše zatím probíhá bez problémů." Hlásí Jedi další jednotce vojáků, která šeká pro připad nouze za dveřmi. Pak ale, bez povšimnutí kohokoliv, přistane o dvě budovy dál loď. Runway je samozřejmě hlídaná klony, ale jakmile začnou pilotovy vysvětlovat, že nemá povolení na tuto runway přistát, jsou všichni do pár sekund mrtví. Soudě podle obleku toho cizince je to Mandalorian.

pondělí 4. září 2017

Zápisník: Ajay Cooper - První část

Zdravím, jmenuji se Ajay Cooper a právě čtete můj zápisník. Jsem zaměstnaný jako Imperiální voják. Jen klasický Stormtrooper s poznávačkou G4-760. Jak poznávačka napovídá, jsem v 760. legii. V té legii mám hned dva přátele. Jeffa Sticksona a Andrewa Coopera. Ten druhý, Andrew Cooper, je můj bratr. Vážím si ho víc, než kohokoli na světě. Je totiž jediný z mé rodiny, kdo ještě žije.  Miluji svou práci a miluji Impérium. Teď vám ale popíšu příběh, který se stal před čtyřmi lety. A musím říct, že na těch pár dnů nikdy nezapomenu.

Forbbiden Love: Part 2

Execution Sylvie i Kai byli převezeni na Coruscant. Sylvie byla předvedena před radu jediů, zatímco Kai byl předveden před republikový vojen...