úterý 5. září 2017

Lovci Odměn: Atentát

21 BBY. Klonové Války jsou v plném proudu. Na Corusantu se právě pořádá důležitá schůzka představitelů Republiky. Třicet klonovách vojáků a jejich generál, Jedi, hlídají tuto schůzi. Jsou přímo v místnosti, kde se celá schůze odehrává. "Vše zatím probíhá bez problémů." Hlásí Jedi další jednotce vojáků, která šeká pro připad nouze za dveřmi. Pak ale, bez povšimnutí kohokoliv, přistane o dvě budovy dál loď. Runway je samozřejmě hlídaná klony, ale jakmile začnou pilotovy vysvětlovat, že nemá povolení na tuto runway přistát, jsou všichni do pár sekund mrtví. Soudě podle obleku toho cizince je to Mandalorian.



Ná zádech má jatpack a s ním doletí až na budovu, která je naproti té, ve které se koná schůze. Lehne si na střechu a z kufříku, který měl s sebou, si vyndá blaster. Není to ale ledajaký blaster, je to blaster, který používají snipeři. Mandalorian si ho nastaví a vystřelí. Naprosto přesně trefí hlavu jednoho z představitelů Republiky. Zároveň s tím vysklí velké okno. Jedi zapne svůj světelný meč a všichni klonoví vojáci téměř naráz zvedly své blastery a připravili je k palbě. Na protější střeše ale nikoho neviděli. Mandalorian se totiž rychle schoval, ale za chvíli se zase objevil a vyskleným oknem hodil do místnosti něco, jako létající talíř. Byla to věcička, která vysílala elektrické vlny na Plastoid. (Plastoid je materiál, ze kterého byly vyrobeny uniformy Klonů i Stormtrooperů. Plastoid je vodič, takže když dostane elektický šok uniforma klonů (Plastoid), dostane ho i nositel uniformy a vše, čeho se uniforma dotýká. Pozn. autora). Všech třicet vojáků padlo naráz k zemi. Jedi už chtěl dát vědět jednotce na chodbě, ale Mandalorian mu rozstřelil komunikátor. Jediovy tedy zbylo jen se bránit. Zapnul svůj světelný meč a byl připraven ke konfrontaci.
    Mandalorian si ze zad sundal svůj blaster a vystřelil na Jedie pár ran. Jedi ale všechny odrazil a Mandalorianovi jeho blaster rozbil. Jedi se přiblížil k mandalorianovy a seknul po něm svým světelným mečem. Mandalorian ze svého náramku vypustil oheň, ale Jedi plamenu uskočil. Až teď si Jedi lépe prohlédl Mandalorianovo brnění a všiml si znaku na hrudi a na ramenou. "Ty jsi Lovec Odměn!!!!" zakřičel. "To proto jsi přišel zabít členy Senátu!" Mandalorian se na chvíli zamyslel a pak řekl: "Ano jsem Lovec Odměn a ano, přišel jsem zabít členy senátu. Mé jméno je Jason Hope a rozhodně se nechystám, nechat se zabít TEBOU!! Svou práci jsem splnil a teď když dovolíš, tak vyklidím bitevní pole". "To tedy nedovolím!" Než to ale Jedi dořekl, už byl Jason nad protější střechou a letěl směrem ke své lodi. Jedi ale skočil na jednu, nadruhou, na třetí střechu a pak i na runway. Jason už byl skoro v lodi, ale Jedi ho pomocí Síly přitáhl k sobě. Jasonovi se ale z boty vysunula čepel a s ní Jason Jedie kopnul do nohy. Když se Jedi sehnul k noze, Jason mu praštil tak, že mu vypadl světelný meč z ruky. Jason si světelný meč rychle vzal, nastoupil do své lodě a odletěl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Forbbiden Love: Part 2

Execution Sylvie i Kai byli převezeni na Coruscant. Sylvie byla předvedena před radu jediů, zatímco Kai byl předveden před republikový vojen...