neděle 12. dubna 2020

Lord Scourge - Prolog+kapitola 1

Tento příběh se věnuje životu lorda Scourge po knize Revan, takže pokud jste knihu nečetli a nechcete znát spoilery tak nečtěte tento příběh.

Prolog
Sithským impériem stále zmítají nepokoje poté co před třiceti lety dal císař zabít zbytek Temné Rady. Každý ze Sithů se snažil získat si pro sebe moc a z toho důvodu v temné radě nikdo nebyl moc dlouho. Buď byl zabit členy Temné Rady, nebo ho zabili lidé co chtěli jeho místo, či jednou zabil i císař, když zjistil, že je to kolaborant Republiky. V této době, kdy se situace začíná uklidňovat, i když je stále plná nepokojů a zmatků se odehrává náš příběh.
Část I.
Kapitola 1
Lord Scourge stále ve svém těle cítil bolest po rituálu nesmrtelnosti, ačkoliv od té doby uběhlo již dvacet let. Z meditace ho vytrhla císařova osobní Twi´lečka, „císař chce, abys šel za ním“. Cestou po chodbě Scourge přemítal, proč ho chce císař vidět, kdyby šlo o misi, dostal by zprávu v podobě hologramu. Císař skoro nikdy nevolal své služebníky k sobě. Když přišel k císaři, tak císař vyhnal svou Twi’lečku z místnosti a pak lordu Scourgeovi řekl, „chci ti něco sdělit, ale než začnu, tak Vám chci říci, že jsem ve Vás vycítil obavy a nejistotu lorde Scourgi, sdělte mi proč!“ Scourge se chvíli rozmýšlel, zdali má říci pravdu nebo lhát, nakonec si řekl, že kdyby lhal císaři, tak by byl odhalen a popraven. Proto řekl pravdu jen z části a řekl, že zmatek a obavy způsobilo, že se bojí, že bude zabit. V tom okamžiku mu došlo, že jeho duše je nesmrtelná a že může žít v jiném těle. Z toho císař jistě musel vytušit pravdu o jeho tvrzení. Císař zařval „DOST“ a pokračoval „nesnesu, jak mi tady lžeš, ale že jsi zabil tu proklatou Meetru Surik, tak tě za to nepotrestám, ale věz, že vím že jsi mi lhal“. V tom okamžiku Scourgem projela jako blesk vlna strachu. Když odcházel Scourge od císaře, odcházel s pocitem, že je sledován.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Forbbiden Love: Part 2

Execution Sylvie i Kai byli převezeni na Coruscant. Sylvie byla předvedena před radu jediů, zatímco Kai byl předveden před republikový vojen...