neděle 12. dubna 2020

Lord Scourge - kapitola 2

Kapitola 2
Když dorazil do svého pokoje, tak si řekl že ačkoliv je večer a prší tak se ještě projde po městě. Cesta ho zavedla k bývalému domu Darth Nyrris, a hned se mu vybavilo jeho dobrodružství s Revanem. Poté se dostal k jeskyni, kde se potkal S Meetrou a když oblohu rozčísl blesk, tak si všiml něčeho lesklého. Když přišel blíž všiml si, že je to paměťový čip a vzal si ho sebou. Cestou zpátky to vzal přes trh s otroky. A když se vrátil do paláce do svých komnat, byli již měsíce vysoko na obloze. Ráno, když se probudil, rozhodl se podívat se co najde v čipu. Když ho vzal do rukou, zjistil že je to jiný čip! „Kde mohl zmizet“, přemýšlel Scourge. Nakonec mu to došlo, šel přes trh s otroky a někdo čipy vyměnil. Kdyby dokázal zjistit odkud čip pochází mohl by dopadnout zloděje, když odcházel cítil, že je sledován.
Po přečtení informací z čipu dostal jedinou použitelnou informaci: Zítra v 11 hodin večer v doku 9, přijď sám. Scourge nevěděl, jestli chce jít nakonec se rozhodl, že půjde.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Forbbiden Love: Part 2

Execution Sylvie i Kai byli převezeni na Coruscant. Sylvie byla předvedena před radu jediů, zatímco Kai byl předveden před republikový vojen...