sobota 7. října 2017

admirál Cardin





Bylo krátce po rozkazu 66 . Poslední rytíře jedi hledal admirál Orson Cardin.
Doufal že najde alespoň jednoho, aby mohl být povýšen na hodnost grand admirála. 
Tím by měl respekt a obdiv všech. Na Tatooinu  našel nějaké svědky kteří tvrdili že viděli muže připomínající ho mistra Obi Wana Kenebiho, kterého viděli na imperiálních plakátech kde byl hledaný jako zrádce. Když byl jen krůček od najití Kenobiho nahradili ho Inquisitoři a on byl převelen na Endor. Kde měl na starosti potlačit každou vzpouru, která nastane.





On neřekl nikomu o Tatooinu a Obi Wanovi. Rozhodl se tam vydat sám s 5 troopery a Obi Wana najít. Však musel počkat jelikož na Endor přiletěl na kontrolu Darth Vader. Potom se vydal na Tatooin. Vlez do té stejné hospody jako byl předtím a zeptal se na Obi Wana.  U jednoho stolu vzal nějaký Aqualish a povídá: "a co za to dostanu když vám to řeknu." "Nezabijeme tě" řekl Cardin. Aqualish všechno řekl.  Nechal však svůj speciální písečný kluzák pro více osob venku nehlídaný.  Přišel tam nějaký člověk a něco na něj dal. Cardin a troopeři nasedli na kluzák.   

Potkali několik tuskenů které  troopeři zabili, v polovině cesty se najednou kluzák začal hřát a zachvíli na to vybouchl.

Ten muž co přišel ke Cardinovu kluzáku byl Alvu Kon pracující pro Saw gerreru. Připevnil na kluzák bombu, proto kluzák vybuchl. Když se dozvěděl Darth Vader o smrti Orsona Cardina. O tam jak bez dovolení letěl na Tatooin, zakázal o Cardinovi mluvit a psát.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Forbbiden Love: Part 2

Execution Sylvie i Kai byli převezeni na Coruscant. Sylvie byla předvedena před radu jediů, zatímco Kai byl předveden před republikový vojen...