pátek 7. července 2017

[Povídka] Son of Mandalore (2.část)

Rudé čepele, to jediné co Votar v tu chvíli viděl. Jakož to třicetiletý voják Votar dobře věděl že proti tolika rudým čepelím nemá šanci, proto se okamžitě schoval za nejbližší sloup. Ten byl zdoben starověkými mandalorianskými ruinami.
Poté co se mu zase uklidnilo vědomí začal rychle přemýšlet o tom co právě viděl. Dvě postavy jeden s dvěma světelnými meči rudým a černým a další s rudou světelnou tyčí. V těch poznal dva zabracké bratry Maula a tu zrůdu Savege.




Dále tam byla postava v kápi kterou nepoznával, v rukou měla dva světelné meče a šíleně se smála. Votar moc dobře věděl že pokud udělá i tu nejmenší chybičku z paláce se nedostane. Z jeho zamyšlení jej vytrhla dutá rána a výkřik doprovázený smíchem. Votar posbíral všechnu odvahu a vykoukl z pozasloupu.
Překvapilo ho že tam nikdo nebyl, slyšel v dálce souboj světelných mečů. Poté spatřil že jsou 6 metrů před ním velké dveře. Vstoupil nimi na rozlehlé pódium či nějakou vnitřni terasu. Sestoupil blíže k okraji a spatřil v dálce ve tmě viděl díky světelným mečům zářící konec souboje. Ve tmě nepoznal kdo jsou ony postavy ani kdo již padl, protože bylo poznat že už zde bojují jen dvě. Přikrčil se a vytáhl svoji odstřelovací pušku. Zapnul noční vidění a namířil optiku na světlo ve tmě. Právě viděl že postava v kápi porazila Maula a mučí jej nějakými blesky které ji vycházely z rukou.

Tak toto bylo pro dnešek na Votara už trochu moc. Nikdy by ho nenapadlo že ho předběhne nějaký sithský šílenec a lehce zničí jeho pomstu. Zaklel a zamířil k východu.
,,Ráno sem zajdu a podívám se čeho jsem byl právě světkem".
                                       Pokračování příště.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Forbbiden Love: Part 2

Execution Sylvie i Kai byli převezeni na Coruscant. Sylvie byla předvedena před radu jediů, zatímco Kai byl předveden před republikový vojen...