sobota 15. července 2017

(ochrana)

Pane!Potřebujeme posily!(ozvalo se z mé helmy která mělo až moc hlasitou vysílačku)Ale jak je máme sakra zavolat když nám vyřadili komunikaci víc jak na 100 kilometrů!!!!Sakra!(ozval se rebel vedle mě) Vojáku řekněte ostatním aby se stáhli!Ano pane!(řekl poručík)Když tak poručíku (vytáhnutí granátu z kapsy)Pane?(ozve se z vysílačky)Ano ?Máme zavolat posily? Ale nemáme sakra to spojení!
No třicet kilometrů od planety je flotila spojenec!Cože !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ano pane!Tak je zavolej!!! Ano pane!(volání posil)Výborně vojáku !Jsme tu (řekl neznámý hlas z vysílačky) Nepřátelé ztratili skoro všechny lodě už byli jenom dva křižníky třídy Victory a jeden zdemolovaný Imperiál Pane měli bychom je zajmout(děláte si ze mě srandu face)Musíme je zničit!Ano pane!(Bitva probíhala dál ale velitelé si nevěděli rady kvůli ještě většímu rušení) Je tam někdo lidi? Je tam někdo?Hej?!?Pane spojení nefunguje ani s pozemními jednotkami na jiných stanovištích!Hmmmmmm zkuste sestřelit tem victory! proč pane? Spadne na Imperiál což nám zaručí přesilu ve všem a v tom případě i vítěztví! Ano pane!Victory padal přímo na Imperiál což bylo výhodné!2 Victory se snažil dostat do hyperprostoru a dokonce se mu to podařilo ale lodě ihned začali nakládat naše vojáky ihned jsme byli v hyperprostoru zajímalo by mě jaký měli výraz když tam přiletěli naši nepřátelé!





KONEC :)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Forbbiden Love: Part 2

Execution Sylvie i Kai byli převezeni na Coruscant. Sylvie byla předvedena před radu jediů, zatímco Kai byl předveden před republikový vojen...