sobota 10. června 2017

[Povídka] Deník vojáka Abc123 (část 2)


Jednu minutu před tím než jsme chtěli vystoupit z hyperprostoru se nám na senzorech objevilo pět lodí typu Munficent na místě kde jsme chtěli vystoupit z hyperprostoru. Generál zavelel „Ihned vystoupit z hyperprostoru“ a my jsme ihned vystoupili. Podle našich senzorů se nacházíme poblíž nám neznámé separatistické základny. Velitel našich lodí se pokusí zavolat o pomoc avšak bez odezvy.





Nepřátelské lodě nás zpozorují a vyšlou stíhače na to náš generál odpoví „vypusťte všechny stíhače a začněte pálit do nepřátelských lodí.“ Se svou jednotkou sem ihned nastoupil do stíhačů. Hned jak sem opustil Venator tak po mě začali jít tři supí droidi. Dařilo se mi jim vyhýbat a jeden sestřelit. Z velitelství přišly rozkazy „všechny stíhače sei hned pokusí přistát na základně“ nejdřív sem nechápal vždyť u základny byl jeden Munficen a ten by nás sestřelil. Když jsem se podíval po bojišti zjistil jsem že jeden Munficent už je sestřelen takže máme volný průlet na základnu. Na základně se nám po chvíli podařilo přistát. Vyskočili jsme ze stíhačů a sestřelili pár droidů. Chvíli po nás přistály i jiné jednotky. Pro další postup jme se museli rozdělit na půl. Tři jednotky šli doleva a tři doprava já šel vlevo po chvíli chůze jsme slyšeli dusod šroťáků rychle jsme se schovali, když přešli do zad jsme jim hodili elektromagnetický granát a všichni se vypli. Po chvíli chvíli jsme se setkali s jednotkami které šli doleva tam byli ztráty podstatně vyšší. Ovšem jejich astromech si stáhl plán této základny, takže jsme věděli kam máme jít nic zvláštního se nám nestalo. Když jsme se dostali na jakýsi můstek této základny překvapil nás počet šroťáků museli jsme se na chvíli stáhnout do levé chodby. Někoho napadlo že by se jedna jednotka dostala na můstek z druhé strany a potom bychom útočili ze dvou stran.za chvíli jsme z druhé strany můstku slyšeli střelbu to byla naše chvíle zaútočili jsme a šroťáci byli velice překvapeni a my jsme je rychle porazili. Obsadili jsme můstek a po prohrabání dat jsme zjistili že ze tří stran sem jdou šroťáci schovali jsme se za pulty a čekali jsme na útok.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Forbbiden Love: Part 2

Execution Sylvie i Kai byli převezeni na Coruscant. Sylvie byla předvedena před radu jediů, zatímco Kai byl předveden před republikový vojen...