čtvrtek 26. října 2017

Kaleeshská občanská válka 1.část



    
Kaleeshský král a generál Girzenoo byl na vrcholu své vlády. Tu teroristická skupina Black Moon plánovala svržení krále. Tuto organizaci vedl Gizoo Volder Greivous. Byl to otec budoucího generála Greivouse. Vedl tuto skupinu již pět let. Tet´ byl připraven vést převrat a ukončit vládu Girzena I. Jeho organizace měla již kolem dvě stě členů. Dodávaly jim zbraně různé pirátské organizace. Znali se i s Hutty, kteří ho měli pod svou ochranou. Dokonce byl velký kamarád se Zirem Huttem. Jednoho dne se rozhodl, že je připraven. Poradil se se Zirem Huttem  a připravil útoky. Pomáhal mu Jasgh Grensskyk velitel organizace Death Kaleesh. Death Kaleesh byla organizace, která pochodovala se zbraněmi, byla to nelegální organizace.   Byla obviněna z zabíjeni a byla vyhoštěna.  Dokonce byli králem nazváni ty nejhorší vrazi v historii. Plán byl připraven. Gruef Ruizg byl pověřen  připravit zbraně. Grivus Ger byl pověřen vést hlídku tak zvaných "Darth Kalees" . Tato hlídka se skládala s 10 členů těch nejelitnějších bojovníků. Mezi němi byl i mladý Greivous ( budoucí generál) . pak tu byla i armáda (ten zbytek vojáků). 
        Palác krále Grizena byl hlídán proto museli podzemím. Lezli tunelem hlíny a najednou Gizoo řekl: "tady". Hodil tam bombu a odplazil se. BUM!!! Do ložnice krále vylezlo 15 vojáků. a poté i Gizoo. Otevřeli se dveře a vešla ochranka. Byl souboj. Který vyhrál Gizoo a jeho muži. Oblékli si helmy ochranky a vešli ke královi. Král to poznal a přivolal tajně svou policii. V tom z dveří vyběhla policie a byla přestřelka. muž proti muži. Král ale zmizel. Šéf policie bojoval proti Gizovi. Stáli koukali si na tváře které byli plné děsu děsem a blastry drželi u břicha. Bum!!!! Vystřelili oba. Šéf  policie padl mrtvý k zemi a Gizoo s prostřelenou rukou zařval. 
    Mladý Greivous běžel ke svému otci. Večer zůstali v paláci a vtom přišel Embo, kterého poslal Ziro the Hutt. Gizoo byl za toto rád a přikázal Embovi zabít krále.
 Druhého dne byl palác obklíčený kaleeshskou armádou. V paláci byli pocity na bodu mrazu. Greivous vytáhl blaster a střelil z okna. To samého chtěl udělat Gizoo. ale letěla na něj kulka.




pokračování příště

Žádné komentáře:

Okomentovat

Forbbiden Love: Part 2

Execution Sylvie i Kai byli převezeni na Coruscant. Sylvie byla předvedena před radu jediů, zatímco Kai byl předveden před republikový vojen...