úterý 29. června 2021

Lost

 Na planetu Bogano přistávají výsadkové lodě Prvního řádu. 

Komandére  Stene, zaútočte čelně. Já a mí Renovští rytíři je obklíčíme zezadu. Řekl do vysílačky Kylo Ren. Pane. Začal Sten. Velitel pozemního útoku.  Nechci pochybovat o vašich schopnostech, ale zaútočit na základnu v sedmi lidech... Nepodceňujte sílu temné strany.  Přerušil ho Ren. Ano pane. Řekl Sten vystrašeně a transportér ho spolu s jeho muži vysadil do bojiště. Ztráty byli enormní. Několik transportéru bylo sestřeleno za letu. Nepřátelská základna byla na kopci a přes trosky, které na planetě byli se těžko postupovalo do předu. Sten, hned co vyběhl z transportéru se skryl za nejbližší kus šrotu co viděl. Za ním se vydal jeden z členů jeho jednotky. Tak, tak doběhl k Stenovi a udýchaně mu řekl: Pane. Naše síly už moc dlouho nevydrží. Potřebujeme posily! Ren už by měl za chvíli dorazit. Uvidíme jak jeho útok do zad nepřítele dopadl. Odpověděl Sten. Za první řád! Křikl jeden ze stormtrooperů a hodil po nepříteli termální detonátor. Než ho však hodil, tak ho střelili přímo do břicha. Stormtrooper padl mrtvý k zemi. Jenže detonátor už byl zapnutý. Voják co to házel byl těsně u Stena. Než Sten stačil uskočit do bezpečí, tak detonátor vybuchl.  Kus šrotu Stena zachránil. Měl však zlomenou ramenní kost, stehenní kost a půlku obličeje měl spálenou. Když se probral, tak byl v ošetřovně na křižníku Prvního řádu. Ošetřovací droid si všiml že se Sten probouzí a řekl mu: Měl jste zlomenou ramenní a stehenní kost. Obě dvě už máte v pořádku, ale váš obličej. Zarazil se droid. Co je s mým obličejem? Zeptal se naštvaně Sten. Spadl k vám detonátor. Přežil jste to, ale ne bez následků. Sten se vyděsil a podíval se do zrcadla.  Zděsil se, když viděl že má přes půl obličeje masku. Vzal levitujícího droida a odhodil ho k digitální tabuli. Droidovi přestali svítit modře oči a  začalo z něj jiskřit. Sten běžel k nejbližším únikovým modulům.  Stormtrooper, který je strážil byl překvapen, co se to k němu řítí. Sten ho odhodil ke zdi. Nastoupil do únikového modulu. Pane. jeden z únikových modulů odletěl. Řekl důstojník, který to uviděl na kameře. Nejspíše vada. Pošlete tam jednotku. Rozkázal velitel, který velel celému sektoru. Stenův modul spadl na Bogano. Když procházel městem a hledal odvoz na jeho domovskou planetu Sheetr. Potom uslyšel hlas jednoho ze stormtrooperů. Byl to jeho přítel. Bojoval s ním v několika bitvách i v té ve které přišel o půlku obličeje. Došel za ním.  Přítel se zarazil a trochu vyděsil.  Já vím co si myslíš, ale nemám čas to vysvětlovat. Potřebuju odvoz. Dobře, počkej. Večer odsud odjíždím. Vyhodili mě. Vezmu tě sebou. Řekl. Dobře. Dodal Sten. A jak dopadla ta bitva. Rytíři z Renu nedorazili včas, ale podařilo se nám zvítězit. Dobře Řekl Sten. Přítel odešel. Sten nahlas zařval a přísahal že Kylo Rena najde a zabije ho.


středa 9. června 2021

Star Story Death man

Death man

 I hned jak Kely, Driana, Taren a HK přiletěli na Shandrilu, šli pozdravit Toma a Maru. Když tam dorazili, tak u nich byl i Kane. Driana a Kely představili HK a Tarena. Maru potom napadlo, že by si měli zajít do moncalamarikého divadla a pak do hotelu. Když se vraceli zpátky do hotelu, odešel Kane ještě do hospody. Další den se Kane ráno probral úplně zřízený. Nad ním stála Driana, Kely a všichni ostatní.


„Co se stalo?“ zeptal se Kane.

„Přišel jsi jsem a padl jsi na zem,“ sdělil mu Tom.

„Asi jsi to přehnal s pitím,“ dodal Toren. Potom se Kelymu ozval komling: „Potřebujeme vás na planetě Batuu! Rychle!“ Ozvalo se v komlingu i pár výstřelů. Potom se ozval druhý hlas. „Nikam neleťte. Jinak vás zatkneme.“ Komling byl nahlas a tak to všichni slyšeli. „Co to, sakra bylo?“ zeptal se Tom. Nikdo však neměl tušení.

„Poletíme tam? Chtěl vědět Kely.

„Ano, určitě, ano!“ To byla Driana.

„Jasně,“ vyjádřil se i Tom zároveň s Marou.

„Jo,“ pokrčil rameny,Toren.

„Proč ne,“ dodal HK. J

„Já jdu taky. Já!“ Vykřikl bolestí Kane.

„Ty nikam! Zaplatím ti třídenní pobyt, než se dáš dohromady,“ oponoval mu Kely. „Sakra,“ zanadával si Kane.

Kely, Mara, Driana, Taren, Tom a HK odletěli v Tomově a Mařině lodi k planetě Batuu. Když tam přistáli, uviděli velký křižník.

„Tato planeta je pod útokem. Identifikujte se!“ Ozvalo se z vysílačky.

„My jsme ....“ „Sběrači šrotu,“ dokončila za Kelyho větu Driana.

„Oskenovali jsme vaši loď a máte v ní několik světelných mečů. To znamená, že vás popravíme za držení neoprávněné zbraně a nebo jste jediové a to je u nás také trestáno popravou.“ Oznámil jim velící důstojník.

„Počkejte,“ volal Tom, ale jejich loď už začal vtahovat vlečný paprsek.

„Co budeme dělat?“ zeptal se Taren.

„Bojovat nemůžeme, je jich příliš,“ zadumaně přemýšlel Kely a vyšel s ostatními ven z jejich lodi. Tam už na ně čekaly dvě jednotky stormtrooperů a důstojník. „Odveďte je na planetu a tam je popravte!

„Do, háje a to jsme ani nedostali šanci bojovat!“ Taren se zalykal vzteky.

„Já jsem to předpokládal,“ ozval se HK.

„Ty jsi to věděl a nic jsi neřekl?“ naštvala se Mara.

„Tohle dělá pořád,“ dodal Taren.

„Ticho!“ křikl důstojník. Kely a ostatní dostali pouta a jako vězni letěli na planetu. Když tam přiletěli, byli uvězněni a bylo jim řečeno, že se konají přípravy k jejich popravě.

„A co jsou vůbec zač, Nové impérium?“ zeptal se Tom.

„Bohužel, ještě hůř! Něco jsem si o nich zjišťovala a zjistila jsem, že jsou to zbytky impéria, které se stáhlo do neznámých oblastí. Tam sílilo a sílilo a vrátilo se. Akorát si říkají První řád.“

„A co Nová republika?“ tentokrát chtěl vědět Kely.

„Ta na to zatím nereaguje. Jediné co, tak se dějí nepokoje v samotné Nové republice,“ odpověděla mu Driana.

„Tak, proto to v komlingu tak vyznělo,“ začínal chápat situaci Kely.

Potom do místnosti vešel stormtrooper: „Pojďte!“ Vyzval je příkře a ukázal směr.

Když přišli na místo popravy, měli před očima smrt. V tom tam dopadlo několik mlžných granátů. Nikdo nevěděl, kdo byl ten útočník, ale zřejmé bylo, že je na jejich straně. Nastal zmatek, všude tam byla mlha.

„Jestli chcete žít, tak pojďte za mnou,“ řekl tajemný zachránce. Kely a ostatní ho následovali. Došli do uličky. Tam se mlha trochu rozplynula a ukázalo se, že jejich přítel má modrý oblek a hnědou mandalorianskou helmu. „Dělejte, nezdržujte, vlezte do tohoto kanálu.“ Kely a ostatní se na nic neptali a vlezli, kam jim neznámý ukázal. Muž s mandalorianskou helmou tam vlezl také. Dole měl celé své doupě a objevili se tam další jeho společníci.

„Kdo jste?“ zeptala se Mara.

„Říkají mi Death man. Když sem přiletěl První řád, tak jsme se mu postavili na odpor. Jenže potom začali s invazí. Přečíslili nás a tak už se jen skrýváme. Pomůžu vám odsud pryč, ale prosím vás, abyste nám pomohli v boji proti Prvnímu řádu. Tady máte vaše zbraně.“

„Dobře, ale jaký je plán?“ zeptal se Kely.

„Nejprve, jaké jsou vaše jména?

„Já jsem Kely, tohle je Taren, Mara a Tom, Driana a HK.

„Dobře, tak HK, Mara a Tom zničí energo držáky. Taren osvobodí senátora této planety. Jako záložní plán. Ten ještě vysvětlím. No a já Driana a Kely zahájíme frontální útok na palác,“ rozvrhl síly Death man. A ještě toho dne se šlo na to.

„Tak, nejtěžší bude dostat se přes ochranku. Potom na energo držák dáme detonátory a zmizíme. Nasaďte si zbroj těch stormtrooperů,“ přikázal Tom.

HK si změnil svůj droidí hlas na mužský. Mara, Tom a HK si nasadili zbroj stormtrooperů a šli k ochrance.

„Identifikační kódy,“ oslovil je důstojník ochranky. Tom podal čip svůj, ale i čip Mary a HK. Po chvilce napětí důstojník řekl: „Dobře můžete jít dál.“ Tom, Mara a HK nastoupili do výtahu. Dojeli výtahem až na poslední podlaží, kde byl energo držák. „Ustupte,“ varoval HK Toma a Maru. „Co to dělá?“ ptal se Tom. HK přešel na mód rychlého zabíjení. Ze žlutých očí se staly červené a HK vystřílel celou místnost. „Wow!“ vyjekl Tom. Pak Mara a Tom začali na energo držák dávat detonátory. HK mezi tím zabíjel všechny stormtroopry co tam vešli.

„Tohle je poslední, ale jak se dostaneme odsud?“ Mara vysklila okno a řekla: „Vím jak se odsud dostaneme.“ A silou své vůle dopravila HK zpátky na zem.

„Počkej Maro,“ zaprotestoval Tom, ale Mara ho také dopravila silou vůle na zem. Pak skočila za nimi. Mara potom nechala celou základnu vyhodit do vzduchu. Mezi tím si vzal Taren jetpack a letěl k Prvořádové základně. Svým mečem udělal do zdi díru a vletěl do věznice. Rychle osvobodil senátora. Jenže se ukázalo, že Tarenovo

vniknutí nebylo zase tak nenápadné. Jak začalo stormtrooperů přibývat, hrozilo, že nevyváznou živí. Taren se otočil k senátorovi: „Musíte pryč, jste pro své lidi důležitý.“ Pak podal senátorovi jatpack. „Já to, ale neumím ovládat.“

„Doletí to s vámi tam, kam má.“ Povzbudil ho Taren a něco do jetpcku navolil. „Nezapomenu na vaši oběť.“ Vykřikl senátor a odletěl. Výbuch základny s energo držáky byl znakem proto, aby Kely, Driana a Death man zničili obranu. I když byl zničen zdroj energie, tak zbraně Prvního řádu mají vlastní zdroj energie pro zbraňový systém. Kely vyskočil na hradby a zabíjel jednu hlídku za druhou. Celá akce se totiž odehrávala v noci. Death man a jeho lidi začali postupně základnu obsazovat. Až po delší době byl vyhlášen na základně pohotovostní stav. Driana se zmocnila jednoho z děl a začala střílet. Kely skočil do velící místnosti, která byla zasklená, ale jinak byla dost odkrytá a vyčnívala ze základny. Důstojníci a stormtroopeři po něm začali střílet. Kely odrážel jednu střelu za druhou. Na pomoc mu dorazil Death man z jetpackem. Společně celou místnost vystříleli. Velitel se však probral a střelil Death mana. Death man se zakymácel a spadl na zem.

„Ne!“ vykřikl Kely a probodl velitele, pak šel ošetřit Death mana.

„Vezmi si mou helmu. Nyní jim velíš ty. Doveď je k vítězství,“ požádal ho slabým hlasem Death man. Sundal si helmu a zemřel. Kely si vzal jeho helmu a podíval se z vyskleného okna. Prvnímu řádu došly posily a Death manovi muži začali pomalu umdlévat. Kely si nasadil Death manovu helmu a skočil zpátky. Jeho hněv se projevoval a zabíjel desítky stormtrooperů. „Ústup!“ křikl Kely. Všichni se divili proč má Kely na sobě helmu Death mana, ale momentálně to bylo jedno. Driana a všichni Death manovi lidé se stáhli. Kely poté také ustoupil. Přišel za zbytky co se stáhli a řekl jim o smrti Death mana a o tom, že je jeho nástupce. Potom Kely kontaktoval Tomovu skupinu a Tarenovu. Z té se mu však ozval jen senátor a objasnil celou situaci o tom, že jeho zachránce se obětoval a že ho jatpack dopravil k Maře, Tomovi a HK. Všichni se potom sešli v kanálu, kde byla jejich původní základna.

„Co teď? Deah man je mrtvý a nás zbyla jen čtvrtina.“ Obrátila se k ostatním Mara. „Generál měl ještě záložní plán, kdyby tohle neuspělo, tak ukradneme vysílací stanici a tam senátor obyvatele vyzve k ústupu.“

„To se jim nepostavíme?“ Zeptal se Tom.

„Bohužel je nás málo a První řád je silnější než my. Jednou je porazíme, ale ne teď.“

„Dobře,“ rezignoval Tom. Vydali se k vysílacímu středisku. Nebylo až tak vyzbrojené a tak se jim povedlo stanoviště obsadit.

„Tak jo. Živě vysíláme za tři, dva, jedna, teď.“ Odpočítala Driana a začal živý přenos. V něm senátor všem sdělil, že jsou těžké časy a že se obyvatelstvo má evakuovat. Na místo začali přijíždět jednotky Prvního řádu. Vypadalo to, že První řád vyhraje, ale na pomoc přiletěli lodě občanů. Než tam stihly dorazit síly Prvního řádu, tak už zbytky Death manových lidí, Mara, Tom, HK, Driana a Kely byli na lodi společně ze senátorem. I když přežili, tak smutnili nad smrtí Tarena a Deth mana. Vyhrát se jim nepodařilo! Alespoň, že se většina obyvatel dostala z planety pryč. Každopádně se ukázalo, že První řád je vážnou hrozbou pro celou galaxii.


Forbbiden Love: Part 2

Execution Sylvie i Kai byli převezeni na Coruscant. Sylvie byla předvedena před radu jediů, zatímco Kai byl předveden před republikový vojen...